Hos Butik FineFibre elsker vi strik og vi knuselsker garn. Vi er desuden ret vilde med at tale om garn og inspirere hinanden til nye strikkeprojekter.

Kærligheden til disse, har inspireret os til at åbne denne butik.

Vi har, hos FineFibre, altid kaffe på kanden og strikkeinspiration på bordet. Der er i butik FineFibre altid mulighed for at sætte sig ved bordet, nyde en kop kaffe og filosofere over hvilket garn, der skal på pindene. Vi har et bredt udvalg af strikkeopskrifter, virkeligt lækkert garn, samt lækkert strikketilbehør.

Vi vil sørge for at have alle garnkvaliteter strikket op, så man nemmere kan forstille sig hvad garnet kan.

Der vil være et bredt udvalg af opstrikkede modeller til inspiration.

Der kommer et nyhedsbrev 1 gang om måneden, hvor nye varer bliver introducerede og hvor eventuelle kurser bliver annonceret.

Ligeledes vil FineFibre åbne dørene for en strikkecafé en gang om ugen/hver anden uge. Alle er her velkomne. Der vil være yderligere information om denne under feltet "Strikkecafé FineFibre".

Når man er kunde hos FineFibre, er man alltid velkommen til at komme med ønsker om nye varer. Hvis man har et yndlingsgarn eller en yndlingskvalitet eller farve, må man meget gerne ytre dette, Vi ønsker nemlig at gøre alt, der er muligt, for at imødekomme vores kunders ønsker.

Vi ønsker at holde dørene til vores butik åbne så meget som overhovedet muligt, og bestræbe os på, at være så tilgængelige som muligt.

Hos FineFibre har vi en webshop, der er åben 24/7. Vi pakker ordrer løbende og sender din bestilling med GLS til nærmeste pakkeshop. Vi har valgt GLS, da disse har flest pakkeshops og dermed kan levere din pakke nær dig. Dermed synes vi, at vi yder den bedste service.

Man har, hos FineFibre, mulighed for "Take away garn". Det betyder, at man kan bestille sine varer online eller pr telefon, så sørger vi for at pakke varerne, så de står klar til afhentning i butikken i Højbjerg. Denne service giver mening i en tid med corona, derefter kan vi se om det er et behov.

Butik FIneFIbre har en ambition om at forhandle de skønneste garner og tilbehør til vores kunder.

Alle garner er valgt med omtanke og vi knuselsker selv dem alle. 

Vi har forsøgt at opnå den bedste balance mellem skøn kvalitet på den ene side og miljøvenlighed, bæredygtighed og beskyttelse af dyrs og menneskers rettigheder og vilkår på den anden side.

Der er uendeligt mange valg, der skal træffes når man skal fylde en garnbutik op med varer, og når der skal indkøbes emballange til forsendelse. 

Vi har forsøgt at vælge med omhu og med tanke på miljø, bæredygtighed og dyrevelfærd. 

Vi forhandler udelukkende mulesingfrit uld, vi forhandler med garnproducenter, der garanterer ordnede forhold for deres dyr.

Vores grossister og spinderier, er bæredygtige i deres produktion og bruger i stor udstrækning solceller som deres strømforsyning samt genanvendelse af deres vandforbrug.

Strikkepindene i vores sortimet er af bæredygtigt bambus og fcs mærket træ.

Vi ønsker at sende vores leveringer med så lav miljøbelastning som muligt, og vi har udelukkende valgt at benytte genbrugsmaterialer til forsendelse. Derfor sender vi ikke vores pakker i kasser, men i poser, lavet af bionedbrydeligt materiale. Selv vores klistermærker er miljøvenlige. Håber I vil tage godt imod vores valg.